Armoede in Nederland

صَدَقات
Lid Worden

 

#OutbreakOfGenerosity

 

Al-hamdulillah, het ingezamelde geldbedrag was dankzij de ontvangen donaties voldoende om in april veertig huishoudens te voorzien van boodschappenpakketten! Het succes van de inzamelingsactie maakt het zelfs mogelijk om voor de maand mei hetzelfde aantal pakketten samen te stellen.

De coronacrisis heeft echter binnen het Wereldhuis grote financiële impact op niet veertig, maar minimaal 75 behoeftige huishoudens. De prestatie van vorige maand doet ons geloven dat wij samen met alle goeddoeners kunnen slagen in het leveren van boodschappenpakketten aan al deze 75 behoeftige huishoudens. Hiervoor hebben we natuurlijk jullie hulp hard nodig! Reik een hand uit, help je medemens de coronacrisis door te komen en doneer via onderstaande links:

Donatie t.w.v. €10,-
Donatie t.w.v. €20,-
Donatie t.w.v. €30,-
Donatie (vrij in te vullen)

P.S. Deel dit bericht zo veel mogelijk met mensen in jouw omgeving, en laten wij elkaar helpen!

مَّثَلُ الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنبُلَةٍ مِّئَةُ حَبَّةٍ وَاللّهُ يُضَاعِفُ لِمَن يَشَاء وَاللّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ

“De gelijkenis van degenen die op de Weg van Allah uitgeven is als de gelijkenis van een graankorrel, (die) zeven aren voortbrengt, in iedere aar honderd korrels, en Allah vermenigvuldigt voor wie Hij wil. En Allah is Alomvattend, Alwetend.”

[surah Al-Baqarah, 2:261]