ilaqaat

Wat betekent ‘Ilaqaat?

علاقات

/’Ilaqaat/

 

‘Ilaqaat komt van het Arabische woordje ‘’Alaqah’’, wat ook wel relatie betekent. ‘Ilaqaat betekent bij ons het managen van alle externe en interne communicaties van de vereniging.

 


Wat houdt ‘Ilaqaat in?

‘Ilaqaat is een algemeen begrip voor het Public Relations team. Wat wij binnen de studentenvereniging willen bereiken, is het creëren van een community, waarbij we onze taak als medemens volwaardig kunnen uitvoeren. Het creëren van zo’n community kan alleen als je de mensen om je heen kan bereiken en prikkelen. Wij zien het daarom als onze taak om de missie en visie van studentenvereniging IDEE zo goed mogelijk over te brengen aan iedereen.

 


Wat doet de commissie?

De commissie ‘Ilaqaat weet wat er speelt binnen de community en kan de toepasselijke tools gebruiken om hierop in te spelen. De commissieleden zijn behendig met de tools die de huidige technologie ons biedt. De commissie tracht ernaar om alle procedures gemakkelijker te laten verlopen. Extern zorgt de commissie ervoor dat men op de hoogte blijft van de nieuwste activiteiten en houdt de leden graag up to date. Binnen het team beschikken we over designers, vloggers, editors, webmasters en systeem engineers. Ben je goed in schrijven, designen of editen en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij ons team? stuur dan een mail met je motivatie naar: info@svidee.nl

Welke social media gebruiken we?