Maliaat

Betekenis

Wat betekent Maliaat?

Wat houdt Maliaat in?

Een lid van team Maliaat is in samenwerking met andere teamleden en onder leiding van de penningmeester bezig met het voorzien van de financiële continuïteit en gezondheid van de vereniging. Hiervoor dient een teamlid zich in te zetten voor de volgende taken:

• Het opzetten van duurzame sponsoringsprojecten. Hierbij dient er niet alleen gefocust te worden op het binnenhalen van geld, maar ook aan het sponsoren van eten, locaties en materialen.
  • Indien besloten door de penningmeester, samenwerkingen met andere verenigingen en organisaties aangaan om de lasten te helpen verlagen.
  • Contact onderhouden met geworven sponsoren en organisaties.

Bovendien zijn de teamleden van Maliaat verantwoordelijk voor alle documentatie rondom de financiën. Dit betreft tenminste de jaarbegroting en het jaarverslag. Om het overzicht te bewaken, dient de documentatie van de geldstromen up-to-date gehouden te worden.