Ondersteunende diensten

Team 'Ilaqaat & Team IT

Betekenis

Wat betekent ‘Ilaqaat?

‘Ilaqaat komt van het Arabische woordje ‘’Alaqah’’, wat ook wel relatie betekent. ‘Ilaqaat betekent bij ons het managen van alle externe en interne communicaties van de vereniging.

Acties

Wat doet Team ‘Ilaqaat?

Team ‘Ilaqaat is PR-team van studentenvereniging IDEE. Het is de zaak van dit team om de missie en visie van SV IDEE, zo goed mogelijk over te brengen aan de buitenwereld. Als lid van team ‘Ilaqaat, ben jij vooral bezig met het managen van de interne- en externe communicaties. Intern zorgt het team ervoor dat alle PR gerelateerde zaken volgens planning lopen. Extern zorgt het team ervoor dat men op de hoogte blijft van de nieuwste activiteiten en de ontwikkelingen binnen SV IDEE.

Welke Social Media gebruiken wij?

Wat doet Team IT?

Team IT zorgt ervoor dat, zowel intern als extern, alle procedures gemakkelijker verlopen en dat procedures worden geautomatiseerd. Aanmeldformulieren beheren en communicatieplatforms creëren, zijn hier voorbeelden van.