Sadaqaat

صَدَقات
Lid Worden

 

Het voornaamste doel is donateurs te vinden voor de leerlingen, leraren en andere onkosten voor de school in Batn el Baqar. Batn el Baqar is een sloppenwijk net buiten het stadshart van Cairo en telt ongeveer 10.000 inwoners. Onder deze inwoners bevinden zich natuurlijk ook kinderen. Deze kinderen leven in moeilijke omstandigheden. Deze school biedt hun een uitweg voor deze moeilijke omstandigheden van hun. Zoals Nelson Mandela ooit zei “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”.

Wij willen ervoor zorgen dat deze leerlingen de studie kunnen volhouden door al hun kosten te bekostigen. Dit kan door 75 euro per jaar te doneren. Maar daarnaast willen we er ook voor zorgen dat de leraren voorzien zijn en dat de school niet in verder schuld komt. Om een idee te krijgen wat de kosten zijn per maand, zie de onderstaand overzicht. Voor meer informatie over dit project verwijzen we je graag naar ons informatie brocure( Link to brochure) 

Average monthly expenses to serve 200 children

Item Cost Number Total (Euro)
Teachers 500 11 275
Teachers 700 9 315
Janitors 450 2 45
Janitors 650 4 130
Manager 1500 1 75
Self-hygiene tools for the kids     100
Meals     300
Total Monthly     1250

 

Hoe kan jij een bijdrage leveren aan dit mooi project

  1. Financiële bijdrage: Doneer een (vast) bedrag dat 100% ten goede zal komen naar de leerlingen, leraren en onkosten van de school.
  2. Deelnemen aan onze commissie Sadaqaat: Help ons met je energie, ideeen en tijd door onderdeel te worden van ons leuke team. Help ons on onze doelen te behalen.
  3. Delen: Sharing is caring. Deel dit project onder je persoonlijk netwerk. Help ons reikwijdte uit te bereiden.

  

 

Neem contact op

11 + 1 =